Vi ønsker deg velkommen til Arena Nord og "Åsane-parken" om knappe 2 år

Takket være den fantastiske samfunnsstøtten Trond Mohn, ildsjeler i Åsane Il, Idrettsrådet i Bergen og Bergen kommune vil vi åpne et fantastisk anlegg på Myrdal like nord for Horisont og Vestlandshallen. Mega-anlegget skal drives av Åsane IL. Vi du være med på et fotballeventyr i "Åsane-parken"? Da spiller du toppfotball i Åsane (kvinner eller menn) i 2020 !

Flere forsterkninger er på plass i en skadeskutt spillergruppe

Vi er meget tilfreds med å ha signert 2 nye spillere med Toppserieerfaring . Keeper Ingvild Villa (22 år) kommer fra Sandviken og Bodø og midtbanespiller Benedikthe (Benny) Hartvigsen (20 år) kommer fra Avaldsnes og Haugesund. I tillegg har vi tatt opp Solin Ali (19 år) i A-stallen. En Åsanejente som har vært i Voss siste 12 måneder. Vi håper at vi snart kan kunngjøre signering av 1-2 spillere til. Totalt 5 spillere er ute med langtidsskader etter vårsesongen.

Nytt trenerteam for A-laget er på plass for å lede laget i en spennende høstsesong

Vi er veldig fornøyd med å ha engasjert Åsane Fotball-teamet Erik Duffy og Arild Mørk som nye og likestilte A-lagstrenere. Erik og Arild har oppnådd svært god utvikling og gode resultater for Åsane G16 i første halvdel av 2018-sesongen. De skal fortsatt bidra med dette. Avtalen med ÅFD går i første omgang ut sesongen og med mulighet for en mer langsiktig avtale om partene ønsker dette. Vi ønsker Erik og Arild lykke til og hjertelig velkommen i dameleiren

Engasjementene av Andreas Sundsbø og Bjarte Christensen avsluttes

Etter den svakeste vårsesongen siden opprykket til 1.div. i 2012, har ÅFD sitt styre besluttet å få på plass et nytt trenerteam for A-laget etter sommerpausen. Med dagens 0-1- tap for nyopprykkede Nanset på Myrdal ligget laget nå på nedrykksplass

Linnea Eir Lüssenhop - vår nye kraftspiss kom fra Fana like før påske

Linnea (17) har vært med oss en knapp måned og fikk med seg siste sesongoppkjøring i varme Tyrkia. Hun debuterte for Fana i 3.div. som 15-åring i 2016 og scoret 6 mål på 10 kamper. I 2017 økte hun til 8 scoringer på 7 kamper i 2.div. Linnea er fysisk sterk og en typisk møtende spiss og en god avslutter. Vi ser frem til at hun skal utvikle seg videre hos oss og ta nye steg i sin fotballkarriere. Linnea har kommet godt inn i miljøet og har satt seg i respekt også blant de tøffeste damene. Velkommen til Åsane Linnea !

Milena Kokosz - vårt nye stjerneskudd fra "fotballgaten" i Eidsvåg

Milena (16) er 1 av 3 spillere som har kommet til oss fra Tyriveien i Eidsvåg siste 2 år. Hun spilte 3.div. og J17 for oss i 2017 og ble tatt opp i A-stallen i november. En god start for fotballutvikling å vokse opp nær Eidsvåg Idrettsplass med gode fotballvenninner. Polskfødte Milena er rask, venstrefotet og en målscorer. Hun trives godt i A-lagsmiljøet og vi ønsker Milena velkommen i vårt fremste spillermiljø !

Hedda Stokkeland - den talentfulle Moldejenten har signert kontrakt

Hedda (19) kom til oss på utlån fra Sandviken i fjor sommer og jobber hardt for å komme tilbake for fullt etter et lengre skadefravær. Hun er i god alternativ trening og det blir forhåpentligvis mer og mer skikkelige fotballøkter fremover. Hedda spilte for Fortuna Ålesund i 1.div. i 2015 og for Sandviken i 2016-17. Drible- og innleggssterk ving med en artig humor. Velkommen til Åsane Hedda !

Poengdeling i serieåpningen på Fløya Arena idag

Etter en lang reise til Tromsø endte det med 1-1 og 1 poeng med hjem til Åsane. Vår skarpskodde Alversund-jente, Alise Tvilde Evensen (bildet), scoret lagets første seriemål i det 76.min. etter et fint gjennomspill fra Charlotte Nilsen og en sikker avslutning alene med keeper. Fløya utlignet ledelsen i 82.min. etter litt ubesluttsomhet i egen målgård. Hovedtrener Andreas Sundsbø er sånn passe fornøyd med det ene poenget, da vi hadde de fleste sjansene. 2 av de kom etter at vi kom alene med keeper etter Fløya sin utligning. Velkommen til første hjemmekamp lørdag 21.4. kl. 1400 mot Grei

Madelen Erika Rønvik - vår nye juvel fra Hjellestad og Gneist

Madelen (17) har trent med oss siden november før vi ble enig med henne og moderklubben om at tiden var inne for å utvikle seg videre på Myrdal gress. En svært allsidig spiller som kan brukes i de fleste posisjoner på midtbanen, midtstopper og spiss. Fysisk styrke og fotballferdigheter er allerede vel utviklet på Liland og det blir veldig spennende å følge hennes videre karriere på fotballbanen. Velkommen til Åsane Madelen !

Besøk våre lagsider

Møte

Det blir årsmøte i ÅFD tirsdag 20. mars kl 1930 tirsdag 29. mai kl. 1930 i Åsastuen på Myrdal Stadion. 

Saksliste:

  1. Godkjenne de stemmeberettigede.
  2. Godkjenne innkalling og forretningsorden.
  3. Velge dirigent, sekretær samt 2 representanter til å underskrive protokollen.
  4. Behandle Åsane Fotball Damer årsmelding 2017
  5. Behandle Åsane Fotball Damer regnskap 2017
  6. Fastsette medlemskontingent 2087
  7. Vedta Åsane Fotball Damer budsjett 2018.
  8. Behandle innkomne forslag 
  9. Behandle idrettslagets organisasjonsplan
  10. Foreta valg iht. klubbens vedtekter og organisasjonsplan

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift