"Siste olje" for A-stallen foran dagens toppkamp i cupen mot ambisiøse Avaldsnes

Spillergruppen gleder seg til et nytt møte med toppklubben fra Karmøy. Siste møtet på Myrdal var 9. juni for 5 år siden (vår første sesong i 1.div.) og kampen endte med 3-2 seier til Avaldsnes som dette året rykket opp til Toppserien. Av dagens Åsane-spillere spilte keeper Silje Hatland og dagens kaptein Sandra Sletten denne kampen. Sigrid Johansen spilte 12 min som innbytter og Synne Brudvik var på banken. AB-spiller Maria Brochmann og LSK-/landslagsspiller Ingrid Spord spilte begge kampene mot Avaldsnes i 2012

Gratulerer med sterk seier over serieleder Urædd i går og 27-årsdag til vår flotte kaptein idag

Damene våre har inntatt 2.plassen i 1.div. etter gårsdagens 1-0 seier i Porsgrunn. Idag feiret vår unge og rutinerte kaptein bursdag med restitusjonsøkt og på onsdag venter Avaldsnes, serieleder i Toppserien, på Myrdal. Typisk "Sandra-selfie" hvor LAGET fremheves !

Fortjent 2-1 seier mot Fløya etter godt gjennomført kamp like ved 70 grader nord

Mellom høye brøytekanter, men likevel gode spilleforhold, hentet damene en ny seier og inntar nå 4.plassen på tabellen etter 4 serierunder. Midtstopper Marielle Tøsse headet inn 0-1 med assist fra stopperkollega Sandra Sletten etter corner fra Synne Brudvik i det 37. min. Dagens prestasjon og kandidat til årets scoring kom 6 min. ut i 2.omgang når Helene Vassnes klinte til med venstreslegga og ballen føk inn i motsatt hjørne fra spissen av 16 m. Hun var skikkelig "hvass" og ble kåret både til BB og Åsane sitt svar på Zlatan av Nordlys sin reporter i den direktesendte kampen.

Topplaget Avaldsnes til Myrdal Stadion i 2. runde i NM onsdag 31. mai

Det kan bli brasilianske rytmer og takter når Avaldsnes med flere landslagsspillere blir bydd opp til cupkamp i Åsane Idrettspark. Damene våre ser frem til å måle krefter med internasjonale toppspillere som brasilianske Andreia Rosa (bildet) og den norske landslagsspilleren Elise Thorsnes med over 100 A-kamper og 16 mål for Norge. Foto: Avaldsnes

Vi er klar for 2. runde i NM etter 1-0 og sliteseier borte mot et godt Haugar-lag

Gårsdagens cupkamp på Sakkestad gras i Haugesund ble en jevn og tøff kamp med mye cornere, som delvis skyldes sterk og vind på langs av banen. Årets første kontakt med naturgress ble en litt krevende overgang i forhold til pasningsspill og var definitivt tyngre å løpe på enn en strøken kunstgressbane. Vi møtte et ungt, lettbent og hardtjobbende Haugar-lag med mange gode og talentfulle spillere. Kampens matchvinner ble vår nyervervelse Marie Myhrvold Seim (høyeste armen på bildet)

Surt 1-0 tap for Kongsvinger i serieåpningen på Myrdal Stadion

Som ventet ble det et nytt tett og intenst oppgjør med KIL-damene. Det er ikke første gang vi har skapt nok store sjanser til å vinne disse oppgjørene, for så å tape med ett mål etter KIL sin evne til å utnytte sjansene de får. Damene våre åpnet kampen godt med et par store sjanser ved midtspiss Helene Vassnes. Etter dette falt vi av i det offensive presset og ble spilt unødig lavt. Tydeligvis litt for høye skuldre hos flere spillere. Dette må laget jobbe med. Premierenervene var mindre synlig etter pausen og vi skapte flere 100%-sjanser før og etter KIL-scoringen på frispark etter 70. min. Foto: Trond Gausemel hordalandfotball.no

Årets A-stall er utvidet og styrket med 7 nye spillere

Med langtidsskader på Helene Magnussen (nyoperert kne) og Ingrid Austevoll (opptrening etter kneoperasjon) har vi hentet inn 5 nye offensive spillere og 2 nye forsvarsspillere. På bildet: Marie Myhrvold Seim (18) fra Sandviken, Pernille Eide (17) fra Fyllingsdalen/Tertnes, Julie Isene (16) fra U-stall/Eidsvåg, Alise Tvilde Evensen (18) fra NBK, Karoline Harnes (25) er tilbake fra svenske FK Älvsjö etter snart 4 år og Julie Hansen fra Sandviken/Hetlevik (på utlån til oss høsten 2016). I tillegg signerte Eidsvåg-jenten Charlotte Nilsen (20) fra Arna Bjørnar for oss like før påske.

Endelig seriestart - vi ønsker Kongsvinger velkommen til Nye Myrdal Stadion

Våre jenter skal være godt forberedt til sesongen. 5 måneder innendørs fotballtrening i Vestlandshallen og 3 måneder med styrketrening i gymsalen på Rolland ble avsluttet med 7 dager i varme Lloret de Mar like nord for Barcelona fra 7.-13. april. Nå er det alvor og kampen om poengene er i gang. Møt opp kl. 1400 2. påskedag. Gratis inngang, åpen kiosk og loddsalg. Kontant eller Vipps.

Tøft møte med serieleder Grand Bodø i bakgården på Myrdal - vi tapte 3-0

Lørdagens hjemmemøte med Grand Bodø ble avviklet på "bakgårdsbanen" Myrdal kunstgress etter at idrettsetaten i Bergen kommune i de kraftige regnbyene fredag formiddag ba NFF om å flytte 1.div. kvinner-kampen fra Myrdal gress. Grand Bodø fremstod som et meget velspillende lag i første halvdel av kampen og alle målene kom de første 25. min. Våre jenter "reiste kjerringa" i 2. omgang som ble langt mer jevnspilt, men vi maktet ikke å redusere. Synne Brudvik (nr. 7 på bildet) og lagvenninene ble i første omgang virkelig presset opp mot fjellveggen på Myrdal kunstgress av et heltent og aggressivt Bodø-lag.

Elida Knudsen og Julie Hansen på lån fra Sandviken ut sesongen - velkommen til Myrdal gress

Vi har inngått avtale med Sandviken om å låne 2 av deres talentfulle spillere ut sesongen. Den venstrefotede og raske spissen Elida Knudsen (20) er en ekte Sandviken-jente fra Munkebotten og vil erstatte Emilie Heggernes Olsen som har reist til USA. Julie Hansen (18) er en duellsterk forsvarsspiller og kommer fra Hetlevik / Askøy. Vi ønsker begge hjertelig velkommen i troppen og begge debuterer i dagens toppkamp mot Byåsen på Myrdal gress kl. 14. Lykke til i oransje Elida og Julie !

Besøk våre lagsider

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products