Nyhetsarkiv
22.01.2018 Årets første og største sponsoravtale inngått med en av våre A-lagsspillere
Vi signerte idag en stor og viktig samarbeidsavtale med vår spillende naprapat Karoline Harnes Mongstad på vegne av naprapat- og PT-teamet "Funksjon og Prestasjon". Avtalen har en årlig verdi på 80.-100.000 kr og omfatter fysisk trening, skadeforebyggende trening og naprapatbehandling for A-lagets spillere.
Jostein Nesse
05.12.2017 "Julenissen" kom tidlig til Myrdal med tidenes julegave til Åsane-damene
Samtidig med at vi gikk inn i adventstiden fikk vi også besøk av en svært gavmild giver, som vil gi A-laget i 2018 en pengegave på kr. 75.000 (laget fikk kr. 30.000 av samme giver i år). Gaven vil dekke spillerne sine kostnader til mat på lange reiser til bortekamper fra Alta i nord til Grimstad i sør og frukt til treninger. I tillegg vil hver spiller som signerer A-kontrakt bli sponset med kr. 2000 til egenandel treningsleir og medlemskontingent. Disse toppfotballjentene bruker mye tid til trening og dugnader og fortjener absolutt oppmerksomhet fra flere sponsorer.
Jostein Nesse
20.08.2017 ALAG-1 A-laget er klar for kamp - høstsesongen starter på Kyrksæterøra mot KIL/Hemne
Etter en lang kampferie i sommer så starter 1.div. denne helgen. Våre damer reiser for første gang til Kyrksæterøra for å møte KIL/Hemne. Hele stallen (redusert med 5 spillere siden mai) med unntak av Pernille Eide (skadet) er med på 14-timersreisen til Trøndelag. Kampstart kl. 1500. Vi ønsker Kaptein Sletten & gjengen lykke til i kampen og god tur !
Jostein Nesse
07.08.2017 ALAG-1 Det nærmer seg start på høstsesongen og vi trenger å styrke både A- og U-stall
Med 11 1.div.kamper, 12 3.div. kamper og 9 J17 1.div. kamper (Eidsvåg/Åsane) så trenger vi flere spillere til alle disse nivåene. Flere unge talentfulle spillere er invitert til å trene med A-laget fremover og vi er selvsagt åpen for spillere som selv ønsker å sjekke mulighetene i våre gode utviklingsmiljø. Ta kontakt på sport@aafd.no eller 41359837 om du har lyst å prøve deg hos oss.
Jostein Nesse
07.08.2017 ALAG-1 Marielle Tøsse (23) reiser sørover og skal spille for Amazon Grimstad
Gjenværende del av vår sterke egenutviklede 94-generasjon, som ble tatt opp i A-stallen for vel 7 år siden, forlater nå klubben og må erstattes. Marielle skal studere i Kristiansand fra denne høsten og har meldt overgang til Amazonene. I tillegg reiser Synne Brudvik (23) og Julie Vik (23) til studier i Oslo og Molde og finner seg nok nye klubber snart. Stallen teller nå 14 utespillere og 2 keepere. Vi ønsker Marielle, Julie og Synne lykke til i nye klubber og håper dere snart vender hjem til Myrdal gress.
Jostein Nesse
31.05.2017 Liker du Quiz? Fra søndag 4. juni kan du bli Quizmester i Åsane
Hver søndag mellom kl. 10-20 kan du delta i ukens quiz med 15 spørsmål. Du lager raskt din egen profil på www.aasanequizen.no. Søndag kveld annonseres Topp 3, som premieres. Hvem blir ukens Quizmester? Meld deg på og få ekstra spennende søndager fremover og samtidig støtter du Åsane Fotball Damer
Jostein Nesse
31.05.2017 ALAG-1 "Siste olje" for A-stallen foran dagens toppkamp i cupen mot ambisiøse Avaldsnes
Spillergruppen gleder seg til et nytt møte med toppklubben fra Karmøy. Siste møtet på Myrdal var 9. juni for 5 år siden (vår første sesong i 1.div.) og kampen endte med 3-2 seier til Avaldsnes som dette året rykket opp til Toppserien. Av dagens Åsane-spillere spilte keeper Silje Hatland og dagens kaptein Sandra Sletten denne kampen. Sigrid Johansen spilte 12 min som innbytter og Synne Brudvik var på banken. AB-spiller Maria Brochmann og LSK-/landslagsspiller Ingrid Spord spilte begge kampene mot Avaldsnes i 2012
Jostein Nesse
31.05.2017 BLAG-1 Vårt "Nye U-lag" imponerer med ny borteseier mot et av topplagene i 3.div.
Årets U-lag består av spillere fra A-stall, J17 og 2 rutinerte mosjonister. I tillegg låner vi spillere fra C-laget i 5.div. ved behov. Etter tap mot våre naboklubber i nord (ENK og Bergen Nord) de 2 første serierundene, har det blitt 5 strake seire blant annet borte mot Voss 22. mai og sist borte mot Sotra på mandag. Laget er en viktig utviklingsarena for unge spillere. Flere 15-åringer har debutert i seniorfotball de siste ukene og imponert.
Jostein Nesse
29.05.2017 ALAG-1 Gratulerer med sterk seier over serieleder Urædd i går og 27-årsdag til vår flotte kaptein idag
Damene våre har inntatt 2.plassen i 1.div. etter gårsdagens 1-0 seier i Porsgrunn. Idag feiret vår unge og rutinerte kaptein bursdag med restitusjonsøkt og på onsdag venter Avaldsnes, serieleder i Toppserien, på Myrdal. Typisk "Sandra-selfie" hvor LAGET fremheves !
Jostein Nesse
15.05.2017 BLAG-1 Vår tidligere storscorer Stine Johannesen gjør comeback for 3.div.laget på Myrdal Stadion i kveld kl. 20. Mye nytt på laget og litt nostalgi..
Stine "bøttet inn" mål i sesongene 2009-2011. Hun ble tatt opp i A-stallen som 17-åring i 2009 og scoret da 10 mål i 2.div. og økte til 25 seriescoringer både i 2010 og opprykksesongen 2011. Deretter trappet hun ned fotballen, men var med å vinne Norway Cup J19 for Åsane i 2012 sammen med flere på dagens A-lag og toppserielag. Foto: Tord Hatland - Stine blir spilt gjennom i bakrom i kvalik-kamp mot Urædd, vinner løpsduellen med tidligere Arna Bjørnar- og landslagsstopper Anne Bugge Paulsen og scorer det viktige 2-1 målet.
Jostein Nesse
14.05.2017 ALAG-1 Fortjent 2-1 seier mot Fløya etter godt gjennomført kamp like ved 70 grader nord
Mellom høye brøytekanter, men likevel gode spilleforhold, hentet damene en ny seier og inntar nå 4.plassen på tabellen etter 4 serierunder. Midtstopper Marielle Tøsse headet inn 0-1 med assist fra stopperkollega Sandra Sletten etter corner fra Synne Brudvik i det 37. min. Dagens prestasjon og kandidat til årets scoring kom 6 min. ut i 2.omgang når Helene Vassnes klinte til med venstreslegga og ballen føk inn i motsatt hjørne fra spissen av 16 m. Hun var skikkelig "hvass" og ble kåret både til BB og Åsane sitt svar på Zlatan av Nordlys sin reporter i den direktesendte kampen.
Jostein Nesse
02.05.2017 ALAG-1 Topplaget Avaldsnes til Myrdal Stadion i 2. runde i NM onsdag 31. mai
Det kan bli brasilianske rytmer og takter når Avaldsnes med flere landslagsspillere blir bydd opp til cupkamp i Åsane Idrettspark. Damene våre ser frem til å måle krefter med internasjonale toppspillere som brasilianske Andreia Rosa (bildet) og den norske landslagsspilleren Elise Thorsnes med over 100 A-kamper og 16 mål for Norge. Foto: Avaldsnes
Jostein Nesse
27.04.2017 ALAG-1 Vi er klar for 2. runde i NM etter 1-0 og sliteseier borte mot et godt Haugar-lag
Gårsdagens cupkamp på Sakkestad gras i Haugesund ble en jevn og tøff kamp med mye cornere, som delvis skyldes sterk og vind på langs av banen. Årets første kontakt med naturgress ble en litt krevende overgang i forhold til pasningsspill og var definitivt tyngre å løpe på enn en strøken kunstgressbane. Vi møtte et ungt, lettbent og hardtjobbende Haugar-lag med mange gode og talentfulle spillere. Kampens matchvinner ble vår nyervervelse Marie Myhrvold Seim (høyeste armen på bildet)
Jostein Nesse
25.04.2017 Nye Myrdal Stadion ble offisielt åpnet av idrettsbyråd Pål Hafstad Thorsen i dag
Omkranset av spillere, trenere og ledere fra Åsane Fotball og Åsane Fotball Damer markerte Bergen kommune ved idrettsbyråden at det nye kunstgresset på Åsane sin Stadion skal gi rom for mer aktivitet og bedre kvalitet for bredde-, talent- og toppspillere i bydelens fremste klubber.
Jostein Nesse
17.04.2017 ALAG-1 Surt 1-0 tap for Kongsvinger i serieåpningen på Myrdal Stadion
Som ventet ble det et nytt tett og intenst oppgjør med KIL-damene. Det er ikke første gang vi har skapt nok store sjanser til å vinne disse oppgjørene, for så å tape med ett mål etter KIL sin evne til å utnytte sjansene de får. Damene våre åpnet kampen godt med et par store sjanser ved midtspiss Helene Vassnes. Etter dette falt vi av i det offensive presset og ble spilt unødig lavt. Tydeligvis litt for høye skuldre hos flere spillere. Dette må laget jobbe med. Premierenervene var mindre synlig etter pausen og vi skapte flere 100%-sjanser før og etter KIL-scoringen på frispark etter 70. min. Foto: Trond Gausemel hordalandfotball.no
Jostein Nesse
16.04.2017 ALAG-1 Årets A-stall er utvidet og styrket med 7 nye spillere
Med langtidsskader på Helene Magnussen (nyoperert kne) og Ingrid Austevoll (opptrening etter kneoperasjon) har vi hentet inn 5 nye offensive spillere og 2 nye forsvarsspillere. På bildet: Marie Myhrvold Seim (18) fra Sandviken, Pernille Eide (17) fra Fyllingsdalen/Tertnes, Julie Isene (16) fra U-stall/Eidsvåg, Alise Tvilde Evensen (18) fra NBK, Karoline Harnes (25) er tilbake fra svenske FK Älvsjö etter snart 4 år og Julie Hansen fra Sandviken/Hetlevik (på utlån til oss høsten 2016). I tillegg signerte Eidsvåg-jenten Charlotte Nilsen (20) fra Arna Bjørnar for oss like før påske.
Jostein Nesse
16.04.2017 ALAG-1 Endelig seriestart - vi ønsker Kongsvinger velkommen til Nye Myrdal Stadion
Våre jenter skal være godt forberedt til sesongen. 5 måneder innendørs fotballtrening i Vestlandshallen og 3 måneder med styrketrening i gymsalen på Rolland ble avsluttet med 7 dager i varme Lloret de Mar like nord for Barcelona fra 7.-13. april. Nå er det alvor og kampen om poengene er i gang. Møt opp kl. 1400 2. påskedag. Gratis inngang, åpen kiosk og loddsalg. Kontant eller Vipps.
Jostein Nesse
09.03.2017 Anonym gave til damene på vårt A-lag
A-lagets treningskamp mot Arna Bjørnar 25. februar endte med 1-1 og gir selvtillit i sesongoppkjøringen. Gleden er imidlertid større over gaven på 30.000 kr fra en anonym giver, som tikket inn på lagskontoen på selveste kvinnedagen. Pengene skal brukes til å redusere spillerne sine egenandeler til kostbare reiser (totalt ca. 500.000 kr til 11 bortekamper fra Alta i nord, Kyrksæterøra og Grimstad i sør). Laget og klubben tar gjerne mot mer støtte fra gode givere eller sponsorer. Ta kontakt med undertegnede på mobil 41359837 eller e-post joss@aafd.no om du ønsker å bli en støttespiller for dette flotte laget.
Jostein Nesse
27.02.2017 Multisport- og megaanlegget Arena Nord kan stå klar til bruk om vel 2 år
Reguleringsplanen ble før helgen sendt kommunen for behandling. Om alt går etter planen vil anlegget til rundt 350 mill.kr. stå ferdig til bruk en gang i 2019. Byens rause giver, Trond Mohn, bidrar med 220 mill.kr. Arena Nord AS, eid av Åsane AIL og Trond Mohn og med Roald Bruun-Hansen som daglig leder, vil få ansvaret for driften av anlegget. Arena Nord illustrasjon februar 2017. Foto: Rambøll
Jostein Nesse
06.12.2016 Vi blar snart om til nytt år og Myrdal gress blar om til Myrdal kunstgress
De første "spadetakene" er i gang på det som etterhvert skal bli Arena Nord på Myrdal. Første steg er omlegging av Myrdal gress til Nye Myrdal kunstgress som etter Bergen kommune sin plan skal være klar til seriestart 2017. Vi ser frem til MYE mer treningstid på vår kjære hjemmebane.
Jostein Nesse
09.11.2016 Kretsfinaler i Vestlandshallen på søndag 13. november med 2 Åsane-lag
Vårt J13-lag i 9er-fotball spiller kretsfinale søndag mot Nore Neset kl. 1500 og vårt sammensatte lag i 7er-fotball med Flaktveit møter Harding kl. 13. Møt opp. ÅFD holder åpen kiosk i hallen. Gratis inngang. Velkommen.
Jostein Nesse
18.09.2016 SJ13-1 Seier 3-0 og overbevisende spill i kvartfinale J13 Adidas Cup mot Hadeland
I gårsdagens kvartfinale på Myrdal kunstgress fulgte vårt ivrige og talentfulle J13-lag trenernes kampplan veldig disiplinert. Det ble vist mange gode prestasjoner individuelt og laget spiller god pasningsfotball i tråd med tradisjonell Åsane-filosofi. Det lover godt for fremtiden. Siste store tilførsel av egne spillere til A-stallen var i 2009-10 med 93-95 årgangen. Nå har vi mange spillere med gode ferdigheter i 03-05 årgangen. Det blir sluttspill på Gjøvik for jentene til helgen.
Jostein Nesse
28.08.2016 ALAG-1 Tøft møte med serieleder Grand Bodø i bakgården på Myrdal - vi tapte 3-0
Lørdagens hjemmemøte med Grand Bodø ble avviklet på "bakgårdsbanen" Myrdal kunstgress etter at idrettsetaten i Bergen kommune i de kraftige regnbyene fredag formiddag ba NFF om å flytte 1.div. kvinner-kampen fra Myrdal gress. Grand Bodø fremstod som et meget velspillende lag i første halvdel av kampen og alle målene kom de første 25. min. Våre jenter "reiste kjerringa" i 2. omgang som ble langt mer jevnspilt, men vi maktet ikke å redusere. Synne Brudvik (nr. 7 på bildet) og lagvenninene ble i første omgang virkelig presset opp mot fjellveggen på Myrdal kunstgress av et heltent og aggressivt Bodø-lag.
Jostein Nesse
16.08.2016 BLAG-1 God start på høstsesongens 12 kamper med sterk 4-2 seier over et godt Byåsen-lag
Vår innlånte spiss fra Sandviken, Elida Knudsen, presenterte seg i debuten på Myrdal gress med kanonscoring etter 22. min. Etter fin frispilling av dagens spiller, Ragnhild Ertesvåg, dro Elida av en Byåsen-spiller og klinte kulen oppunder tverrliggeren med venstresleggen fra 18 m. Åsane-damene fulgte opp med straffescoring (Helene Vassnes felt i straffefeltet) av Synne Brudvik etter 31. min. Byåsen slapp lett til 6. min senere og reduserte til 2-1 som ble pauseresultatet. Etter 5 min. i 2. omgang løp Helene Magnussen inn en viktig 3-1 scoring før Ragnhild 6 min senere scoret 4-1 på et velplassert frispark fra 25 m. Byåsen reduserte til 4-2 6 min før slutt uten at seieren ble truet.
Jostein Nesse
13.08.2016 ALAG-1 Elida Knudsen og Julie Hansen på lån fra Sandviken ut sesongen - velkommen til Myrdal gress
Vi har inngått avtale med Sandviken om å låne 2 av deres talentfulle spillere ut sesongen. Den venstrefotede og raske spissen Elida Knudsen (20) er en ekte Sandviken-jente fra Munkebotten og vil erstatte Emilie Heggernes Olsen som har reist til USA. Julie Hansen (18) er en duellsterk forsvarsspiller og kommer fra Hetlevik / Askøy. Vi ønsker begge hjertelig velkommen i troppen og begge debuterer i dagens toppkamp mot Byåsen på Myrdal gress kl. 14. Lykke til i oransje Elida og Julie !
Jostein Nesse
30.05.2016 VELKOMMEN TIL ÅSANE TINE FOTBALLSKOLE 2016
Åsane Fotball Damer ønsker å gi jenter og gutter født 2003-2010 en gøy danse og fotballopplæring med gode opplevelser fra mandag 20. til onsdag 22. juni på Nye Rolland Kunstgressbane og på kulturkontoret på Åsane senter. Alle dager kl. 1000-1400. Oppmøte kl. 9.45 mandag 20. juni ved biblioteket på Åsane senter der deltakere deles i grupper.
Jostein Nesse
22.05.2016 ALAG-1 Sterk borteseier med 3-0 borte mot Grei Kvinner Elite i dag
Grattis til jentene og trenerteamet med dagens sterke 3-0 seier borte mot Grei. Målscorere ble kaptein Sandra Aune Sletten (1-0 med en praktfull heading like før pause), spiss Emilie Heggernes Olsen (2-0 etter 67. min med hardt skudd via tverrligger) og spiss Helene Vassnes (3-0 4. min før full tid etter å ha kommet alene med keeper og bang i mål)
Jostein Nesse
18.05.2016 ALAG-1 Surt og bittert 2-1 tap hjemme mot Amazon Grimstad på mandag
Våre jenter hadde styringen på kampen fra start til mål med 2 unntak når Amazon scorer på sine 2 sjanser etter 24. og 83. minutt. Vi skaper 10-11 gode målsjanser og klarer utrolig nok bare å sette en (frispark ved Ingrid Austevoll (nr 16) fra 25 m). 2 avslutninger i tverrligger og skudd i nettveggen teller som kjent ikke på resultatet
Jostein Nesse
15.05.2016 ALAG-1 Velkommen til Bergen og Åsane til Amazon Grimstad - fotballdagen 16. mai starter på Myrdal gress kl. 12
Amazonene fra Grimstad er på plass i vår vakre fotballby og har selvsagt benyttet muligheten til å oppleve Fløien denne solrike dagen. De kom til 1. divisjon til denne sesongen etter mange år i Toppserien. Vi møter en klubb med lange tradisjoner i norsk toppfotball. Få med deg dette første møtet mellom Åsane sine beste fotballdamer og Amazon.
Jostein Nesse
30.04.2016 ALAG-1 Årets første seier kom idag etter 4-0 over Raufoss på Myrdal gress
Etter en spillemessig god start på kampen de første 20. min gav jentene delvis fra seg initiativet. Innbytter Ingrid Austevoll (nr. 16) kom inn for Sigrid Johansen., som dessverre pådro seg en ny alvorlig kneskade, satte sitt preg på kampen med 2-0 og 4-0 scoringene og ble kåret til banens beste. Helene Vassnes fulgte opp onsdagens cup-scoring med 3-0 målet. Neste kamp blir hjemme mot Amazon Grimstad 16. mai kl. 12. Lyn-kampen neste helg er utsatt.
Jostein Nesse
29.04.2016 ALAG-1 Kommer årets første seier i morgen mot Raufoss ? Velkommen til Myrdal gress kl. 12
Nyopprykkede Raufoss, som vi vant over i siste opprykkskamp i 2011,kommer på besøk. Begge lag står med 0 poeng etter 2 serierunder, så det blir en skikkelig fight om å få de første poengene. Har Raufoss-jentene tørt krutt i støvlene? Det kommer til å "smelle" på Myrdal i morgen - en TØFF KAMP venter. Les hva hovedtrener Andreas Sundsbø sier dagen før kamp.
Jostein Nesse
27.04.2016 ALAG-1 Endelig kom seieren ! Med 3-0 på Myrdal gress mot Kaupanger er vi videre i cupen
Etter 2 knepne tap i serien mot Grand Bodø borte og et surt hjemmetap igjen mot Kongsvinger, smakte det godt for jentene og trenerteamet med en etterhvert solid seier over Kaupanger. Slet med presisjonen og posisjonene i første omgang, men mye mer overbevisende 2. omgang. Helene Vassnes scoret 1-0. Hun ble kåret til BB og viste mye duellstyrke og var god til å holde på ball.
Jostein Nesse
16.04.2016 ALAG-1 Klar for seriestart borte mot opprykksfavoritt Grand Bodø i Fauske-hallen i morgen
Etter over 6 måneders seriepause, vintertrening med løp, styrke, terping og oppkjøring med lite betydningsfulle treningkamper er det endelig klart for seriealvor. Like godt å møte det antatt beste laget først som sist. Laget ser sterkere og bedre ut enn for 1 år siden, så det kan bli en gøy sesong igjen.
Jostein Nesse
16.04.2016 ALAG-1 Mye positivt å observere i siste kamp før seriestarten på søndag
Sist søndag møtte damene et bra G15-lag fra Arna Bjørnar til treningskamp i Vestlandshallen. Det ble vist mye bra og besluttsomt spill og det endte med 5-0 seier etter mål av Siri Jokstad (f.v.), Synne Brudvik, Emilie Heggernes Olsen og Helene Garfjeld Magnussen
Jostein Nesse
16.04.2016 BLAG-1 God seriestart og 3-0 i comebacket i 3.div. for U-laget
U-laget er tilbake i 3.div. og startet med 3-0 hjemme mot Nymark på Myrdal kunstgress. Målscorere (f.v.) var Solveig Stefansdottir, Katrine Nyland Eriksen og Helene Vassnes (ny fra Austevoll). Neste U-kamp går også på Myrdal - kommende mandag kl. 2000 mot Loddefjord
Jostein Nesse
05.04.2016 ALAG-1 Christina Haugland (16) er klar - enda en Austevoll-jente styrker A-stallen
Storebø-jenten har signert en 2 års kontrakt og blir spiller nr. 20 i årets A-stall. Hun kommer fra Arna Bjørnar hvor hun har spilt 2.div. høsten i fjor. Det meste av spillerutviklingen er gjort hos Austevoll og Christina er elev ved Toppidrettsgymnaset på Tertnes og spiller normalt sentral midtbane.. Hun har vist gode ferdigheter og har trent med laget i vinter og deltatt på treningsleiren i Tyrkia. Velkommen til ÅFD for videre utvikling og vekst som spiller.
Jostein Nesse
23.03.2016 ALAG-1 Gode treninger, supre forhold og god stemning under årets treningsleir i Tyrkia
Med 18 spillere, 3 trenere, 2 ledere og 5 medreisende har vi hatt noen fantastisk gode treningsdager på topp gressbaner ved vårt flotte Hotel Selin i Kamelya Side, ca. 1 times kjøring fra Antalya. Nå er det bare 3,5 uke til seriestart, så nå er trøkket høyt på treningene. Kl. 15 (14 norsk tid) får vi en nivåtest mot det danske 1.div.laget Greve. Referat og bilder kommer.
Jostein Nesse
04.03.2016 ALAG-1 God kontroll og 6-0 i treningskamp mot Bergen Nord på Myrdal kunstgress torsdag kveld
Nyttig kamptrening mot Bergen Nord sitt 2.div.lag på Myrdal. Litt kaldt, men tidvis spill som varmet. Hele 6 målscorere og vår talentfulle spiller fra Frekhaug, 16 åringen Eilen Husebø, spilte hele kampen på backplassen og kom meget godt fra sin 2. kamp med A-laget
Jostein Nesse
28.02.2016 ALAG-1 A-stallen 2016 er snart komplett - til slutt en fortjent 2-1 seier i gårsdagens kamp mot gode Kaupanger (2.div.)
Årets stall teller nå 19 spillere, inkl. 2 keepere. Vi jakter fortsett et par unge jenter som holder godt 1.div.nivå. Malin Hellebø Larsen prioriterer dessuten avsluttende eksamen frem til juni. Gårsdagens kamp viste at treningsgrunnlaget er godt ved at jentene avsluttet bedre enn de startet.
Jostein Nesse
26.01.2016 Klart for Bergen Fotballfestival lørdag 30. og søndag 31. januar
Til helgen blir det fullt trøkk i Vestlandshallen fra lørdag kl. 0900 til søndag kl. 1500. Se kampoppsett i denne nyheten. 1 ledig plass i J15. Årets store ungdomsturnering blir avsluttet med toppfotball mellom Åsane og Vard Haugesund kl. 1700 i hallen. Velkommen til fotballfest !
Jostein Nesse
24.01.2016 Da er det klart for nye påmeldinger til FFO og dans
Åsane fotball damer har en fotballfritidsordning som har et fotballtilbud til ivrige jenter og et danstilbud til alle danseglade barn.
Hedda Haugland Duffy
21.01.2016 Vi ønsker Austevoll-jenten Helene Vassnes (19) velkommen til Åsane
A-stallen er styrket etter at Helene har signert overgang fra Arna Bjørnar og inngått en 2-årskontrakt med ÅFD. Med 15 mål på 14 kamper for AB 2 i 2.div. i 2015 er hun en spennende tilvekst til våre gode spisser og kanskje hun er den boks-spilleren vi har savnet? Mer info kommer
Jostein Nesse
09.12.2015 Billetter til FFO sitt store danseshow 10 januar
Åsane fotball damer sin fotballfritidsordning skal ha stort danseshow 10 januar i Fana kulturhus. Forestillingen heter «Ingen fred å få»
Hedda Haugland Duffy
22.11.2015 Ivrig-trening og jenteakademi
Ønsker ditt barn litt ekstra trening i vinter med andre ivrige spillere. Med gode trenere inne i Vestlandshallen?
Hedda Haugland Duffy
18.10.2015 ALAG-1 Overlegen i spill og sjanser, men bom på bom resulterte i 1-1 og bare 1 poeng mot Fortuna Ålesund
Jentene tok styringen fra start og skapte 7 scoringsmuligheter mot Fortuna sine 2 de første 45 min. Vi tok ledelsen etter den 5.corneren ved kaptein Sandra Sletten etter 35.min., men Fortuna utlignet på sin første sjanse 5 min. senere. Mye bra rytme og spill, men det stokker seg fortsatt i avslutningene. På bildet runder Ingrid Austevoll FÅ-keeperen, blir felt og dommeren lar det passere uten å blåsa straffe på overtid
Jostein Nesse
11.10.2015 ALAG-1 Etter 8 strake seirer så kom tapet. IK Grand Bodø vant det jevnspilte og spennende toppoppgjøret i Nordlandshallen med 2-0
Mye stod på spill foran dagens kamp og Grand Bodø var veldig innstilt på at kun seier var godt nok samtidig som de sterkt ønsket revansj etter 4-0 tapet på Myrdal gress i mai. Med en flott scoring i hver omgang klarte Bodø-jentene det våre hardtarbeidende jenter ikke klarte idag, men sjansene var mange og store. Det gir håp for flere seire i innspurten, men vi er nå avhengig av hjelp fra andre for å klare kvalikplassen. Foto: Stian Høgland Avisa Nordland
Jostein Nesse
04.10.2015 ALAG-1 Vi holder oss på vinnersporet etter 3-1 hjemme mot Sarpsborg 08
I en kamp vi stort sett dominerte fullstendig og skapte mange sjanser endte med 3 scoringer rett vei, mange spolerte muligheter og en svært uheldig scoring imot. Synne Brudvik ble kåret til dagens Åsane-spiller og vant en lunsj på Egon Horisont. Gårsdagens målscorere var Siri Jokstad, Helene Magnussen og Ragnhild Ertesvåg
Jostein Nesse
30.09.2015 ALAG-1 A-stallen styrket i en spennende høstinnspurt i toppen
Amalie Brandal Kragset (keeper fra Hødd) og Anna Wollebæk (back fra Kolbotn) har vært med oss den siste måneden og bidrar til bedre dekning på 2 posisjoner hvor vi har hatt begrenset med alternativer. Velkommen til ÅFD Amalie og Anna :)
Jostein Nesse
20.09.2015 ALAG-1 1-0 borte mot Grei - den 7. strake seier på en sterk oransje dag
Midtstopper Marielle Tøsse kom inn i angrepsrekken for en skadet Ingrid Austevoll etter 19.min. og ble matchvinner med sin scoring i det 67.min. Dette gjorde godt for Marielle, som har vært uheldig å være sist på ballen ved 2 scoringer mot hittil, og laget. Med 2 scoringer rett vei er hun nå ajour og vi venter på neste rett vei.
Jostein Nesse
14.09.2015 ALAG-1 2-0 og sjansesløseri - Haugar var sjanseløs på Myrdal gress i går
Etter den 6. seieren på rad viste vår hjemkomne målscorer June Hammersland (minst 15 år siden sist hun scoret med oransje drakt..), Ragnhild Ertesvåg (dagens spiller) og resten av laget at de er i god form når høstspurten virkelig drar seg til. Sammen med Grand Bodø og Kongsvinger er vi nå virkelig med i kampen om 2.plassen og opprykkskvalifisering.
Jostein Nesse
30.08.2015 ALAG-1 3-1 seier over Øvrevoll/Hosle i første høstkampen på Myrdal gress
Vi henger med i toppen etter den 4. seieren på rad i en kamp hvor vi tok styringen fra start og ledet tidlig 2-0 etter scoringer av Stine Rygel (7.min.) og Helene Magnussen (16.min./bilde). Etter 25 min. gav jentene fra seg initiativet og spillet ble mer usikkert med mange unødvendige balltap. Dette utnyttet Ø/H og reduserte til 2-1 etter 36. min. Det ble spennende utover i 2. omgng og vi spolerte mange muligheter før Helene scoret 3-1 målet i overtiden
Jostein Nesse
28.08.2015 Fotballfritidsordning med dans har oppstart mandag 31 aug
Åsane fotball damer har en fotballfritidsordning som har et fotball tilbud til ivrige jenter og et danstilbud til alle danseglade barn. Fotball er to ganger per uke. Ute vår/sommer/høst og inne i Vestlandshallen høst/vinter/vår Fotball trening på mandag og onsdag kl 15-16.30 Pris for fotballtrening er 200 kr per mnd om man er med 1 el 2 ganger per uke. Dans kan vi tilby på ulike skoler. Flaktveit, Blomvåg, Kyrkjekrinsen, Haukedalen og Tertnes skole. I vår var vi over 130 barn påmeldt. Vi har med oss to av Norges fremste dansere, dyktige David Bryn og Ole Petter Hvidsten Knarvik. Spesielt kjent fra "Norske talenter" og "mitt danscrew" Vi avslutter semesteret med et stort danseshow i Fana kulturhus 9 januar 2016. Velkommen
Hedda Haugland Duffy
23.08.2015 ALAG-1 Vår nye keeper Helle Skjesol fra Kvaløya i Troms debuterte for U-laget etter overgang fra Fløya
Vi har endelig fått inn en ekstra keeper i A-stallen. Helle er ung (fyller 18 om et par måneder) og talentfull og vil forhåpentligvis få en god utvikling i trening sammen med vår rutinerte førstekeeper Silje Hatland. Hun spilte flere kamper for Fløya i 1.div. i 2014. Debuten i dagens U-kamp mot Os var god, selv om laget tapte 2-1. Helle er student ved Akademiet Toppidrett. Velkommen til ÅFD.
Jostein Nesse
23.08.2015 Vår kjære lagleder Arild Løvås Johannesen har gått bort
Det er med stor sorg vi tidligere i dag mottok det svært triste budskapet om at Arild, vår kjære lagleder, styremedlem og trener gjennom de siste 20 årene, gikk bort etter lengre tids sykdom bare 61 år gammel. Han ville fylt 62 om akkurat en måned og vi hadde sett frem til å dra nytte av hans kompetanse og sosiale bidrag mange år fremover.
Jostein Nesse
23.08.2015 ALAG-1 Drømmetreff av Julie og viktige scoringer av Sigrid og Ingrid sikret viktig 3-2 seier borte mot Fart
Det ble en spennende avslutning i et hett (27-28 grader) oppgjør på Vang i Hedmark (vel 1 mil nordøst for Hamar). Trener Bjarte sin første kommentar:"Vi gjør det unødvendig spennende, men tar med oss 3 viktige poeng. Og første seier på Fartbanen"
Jostein Nesse
16.08.2015 ALAG-1 Sterk borteseier i Porsgrunn 2-0 mot tabelltoer Urædd - Siri og Silje matchvinnere i hver sin ende
Høstsesongen er igang og turbo-Siri Jokstad var tilbake i startelleveren etter 3 måneder. Hun avgjorde kampen, med 2 scoringer de siste 2 min av ordinær tid, sammen med en mesterlig kamp av keeper-Silje. Positivt også med en god debutkamp og comeback i oransje for tidligere Sandviken-stjerne June Hammersland (31).
Jostein Nesse
21.07.2015 Aktivitetsuke 10-14 aug
Alle barn er velkommen til aktivitetsuke i regi av ÅFD med fotball, friluftsliv og dans
Hedda Haugland Duffy
15.07.2015 June Hammersland gjør comeback i toppfotballen når hun nå endelig er klar igjen for den oransje trøyen
Vi ønsker June (31) hjertelig velkommen tilbake til Myrdal gress 15 år etter at hun spilte aldersbestemt fotball i Åsane. Vi er veldig fornøyd med denne signeringen og tror hele spillergruppen vil dra nytte av hennes erfaringer med 10 sesonger for Sandviken i Toppserien og 1.div.
Jostein Nesse
23.06.2015 ALAG-1 God avslutning på vårsesongen med 2-1 over Byåsen på Myrdal
En full fortjent seier etter å ha dominert veldig i første omgang med 8 målsjanser. Spesielt vår sterke midtspiss Ingrid Austevoll, dagens Åsanespiller, skapte mye i denne omgangen. Byåsen utlignet i 2. omgang, men Emilie Olsen scoret seiersmålet etter et nydelig angrep.
Jostein Nesse
20.06.2015 ALAG-1 Vi ønsker Byåsen Kvinnefotball og publikum velkommen til Åsane Idrettspark søndag kl. 17
Byåsen-damene har som nyopprykket klart seg godt i første halvdel av sesongen. Med seier hjemme mot Haugar forrige helg, sterke uavgjortresultat borte mot Fortuna og Kongsvinger og ettmålstap hjemme mot Lyn og Øvrevoll Hosle blir dette også en tøff motstander for damer. Velkommen til en sommergrønn Myrdal gress og topp kvinnefotball.
Jostein Nesse
14.06.2015 ALAG-1 Nytt ettmålstap mot en topp-6 konkurrent - denne gang 0-1 for Kongsvinger på Myrdal gress
En relativt jevnspilt kamp hvor våre damer absolutt skapte mest og bommet mest på sjansene og igjen slapp inn et lettkjøpt mål etter fomlende klareringer foran eget mål. En fartsfylt førsteomgang med 10-4 i sjanser og 0-1 i mål ble etterfulgt av en 2.omgang hvor KIL-jentene tettet godt igjen og "drepte" kampen. En klok og taktisk seier regissert av bortelagets erfarne trenerduo Åge Steen og Pål Håpnes
Jostein Nesse
06.06.2015 ALAG-1 Tap 2-1 borte mot et godt Fortuna-lag i Ålesund
Våre damer var ikke helt med fra starten kl. 12 på Color Line Stadion mot et Fortuna-lag som gikk ut "i 100" etter forrige helgs overraskende 5-0 tap for Kongsvinger. Dette resulterte blant annet i et selvmål etter 4 min. Også 2-0 målet til Fortuna gikk via en Åsanespiller etter corner. Emilie Heggernes Olsen sin redusering 11 min før full tid var det mer stil over
Jostein Nesse
04.06.2015 Påmelding til Åsane Bendit Fotballfestival 7.-8. november i Vestlandshallen er åpnet
Det er i år 10 år siden denne turneringen så dagens lys etter en historisk avtale mellom SK Brann og Åsane Fotball Damer om å overta jenteklassene i Brann Cup. De siste årene har turneringen utviklet seg til også å omfatte gutter og er nå en av landets største barnefotballturneringer (6-12 år).
Jostein Nesse
31.05.2015 ALAG-1 Knuste serieleder Grand Bodø 4-0 hjemme i Åsane Idrettspark
De kvinnelige "Martyrene på Myrdal gress" er fortsatt ubeseiret etter 7 serierunder og idag viste laget årsbeste etter en imponerende laginnsats, godt spill og flotte scoringer av Stine, Marielle og Emilie. Laget var mer strukturert, tettere bak, mer kreativ og tålmodig og presis på midten og flere gode offensive løp. Vi har fortsatt god heng på topplagene før en tøff bortekamp mot Fortuna Ålesund på lørdag.
Jostein Nesse
30.05.2015 Klart for toppkamp og nytt møte med tabelltopp Grand Bodø som har full pott etter 6 serierunder
Imorgen kl. 13 smeller det på nytt til i tøffe dueller mot Grand Bodø. Sist de gjestet Myrdal var serieåpningen i 2013. Der vant vi 3-1 og gjorde vår beste sesong hittil og Grand rykket opp til Toppserien. Få med deg en pangstart på søndagen !
Jostein Nesse
29.05.2015 Maria og Vilde scorer nå også sammen på Norge U23
Onsdag denne uken vant Norge U23 3-0 over England etter at Vilde scoret i det 45. og Maria i 90. min. Målscorere sammen for Åsane i Norway Cup 2011 (bilde), for Åsane i 1.div. 2012, for Arna Bjørnar i 2014 og nå U23-landslaget i 2015..hva blir det neste? Møter USA ikveld kl. 1930
Jostein Nesse
23.05.2015 ALAG-1 Årets første borteseier etter 4-0 mot Sarpsborg 08 - Gratulerer og God Pinse :)
Damene våre jubler etter en solid kamp idag, 3 nye poeng og 3. plass på tabellen etter at Fortuna mistet 2 poeng på overtid hjemme mot Byåsen. Målene ble scoret av Fana-jentene Ingrid Austevoll og Helene Garfjeld Magnussen og Haugesund-ekspressen Karen Hallingstad (2).
Jostein Nesse
23.05.2015 ALAG-1 Klart for nytt bortemøte med Sarpsborg 08 kl. 13 idag - vinner vi? Følg med..
Fjorårets mai-kamp på Sarpsborg Stadion endte 1-1 etter at vår kaptein Sandra Aune Sletten utlignet i det 65. min. Idag er det seier som gjelder om vi skal henge med på øvre tabellhalvdel. Følg kampen på Facebook-siden til "Støtt Norsk Kvinnefotball". Bildet er fra fjorårets kamp med våre spillere Michelle Lund og Silje Hatland. Lykke til !
Jostein Nesse
17.05.2015 ALAG-1 Endelig kom årets første 3 poenger med 3-0 mot Grei på Myrdal i en jevnspilt kamp
Etter kun en-poengere i de 4 første serierundene ble det endelig seiersjubel for våre damer på fotballens nasjonaldag hjemme i Åsane Idrettspark. Etter 2 flotte scoringer av Ingrid Austevoll (dagens Åsane-spiller) og Helene Magnussen vil marsjeringen i dagens hovedprosesjon under Åsane-fanen gå mye lettere.
Jostein Nesse
15.05.2015 ALAG-1 Vi forventer tøff og jevn kamp mot Grei Kvinner Elite på Myrdal gress 16. mai kl. 14
Grei fikk sine første poeng etter 2-1 hjemme mot Kongsvinger forrige helg og har nok fått "blod på tann" som en inngang til morgendagens oppgjør i Åsane Idrettspark. Våre damer jakter som kjent årets første 3-poenger og har motivasjon og innstilling deretter. Møt opp og gi Åsane sine toppfotballdamer din støtte fra tribunen
Jostein Nesse
13.05.2015 Fotballfritidsordningen med stort danseshow
Vi håper å se dere i Fana kulturhus 21 juni. Da blir det et stilig danse show med Ole Petter Knarvik fra Absence Crew og David Bryn sammen med mange flinke gutter og jenter fra ulike skoler.
Hedda Haugland Duffy
10.05.2015 ALAG-1 Uavgjort også mot Haugar - 4 på rad..
Med dagens 1-1 på Sakkemyr gress i Haugesund står vi med 4 poeng i serien. Bra å være ubeseiret, men uavgjorte kamper gir lite poeng . Effektivitet i begge ender av banen må bli bedre. Kommer den første seieren på selveste 16. mai hjemme på Myrdal mot Grei-jentene?
Jostein Nesse
03.05.2015 ALAG-1 Vi møter årets overraskelse og toer i toppserien i NM på Myrdal tirsdag kl. 18
Det blir en motstander av ypperste toppseriekvalitet når Klepp-damene fra Jæren møter våre ubeseirede damer i Åsane Idrettspark kommende tirsdag. Møt opp til en topp cupkamp og støtt våre lokale heltinner
Jostein Nesse
03.05.2015 ALAG-1 Ny uavgjort mot Lyn på Myrdal - gav fra oss initiativet etter god åpning
1-1 ble igjen resultat mot Lyn på Myrdal igår, som for 2 år siden. Den gangen scoret vi begge målene. Denne gangen viste jentene friske offensive takter de første 20. min. etter pangåpning og 1-0 ved Helene i det 2.min. Etterhvert som aggressivitet ble erstattet av passivitet og forsiktighet gav vi fra oss både initiativ og 2 poeng når Lyn utlignet med en noe lettkjøpt frisparkscoring en time etter at vi tok ledelsen
Jostein Nesse
29.04.2015 ALAG-1 Nytt mai-møte med poengsugne Lyn-damer lørdag kl. 13 på Myrdal gress
Lyn-damene tok med seg 1 poeng både i mai-kampen i 2013 og oktober-kampen i Åsane Idrettspark ifjor. Etter overraskende tap i de 2 første serierundene står opprykksfavoritten fra Oslo uten poeng. Våre damer jakter sin første serieseier i år, så dette blir en tøff og spennende kamp
Jostein Nesse
26.04.2015 ALAG-1 Et poeng borte mot Øvrevoll Hosle etter sjansesløseri
Ifølge ØHIL sin fanside sitt kampreferat "Ubeseiret! Men is i rubben" kunne våre damer ha tatt med seg alle poengene hjem igjen etter avslutninger over alene med keeper og skudd i stolpene. Vi klarte bare å score en gang mot ØHIL sin U23-landslagskeeper.
Jostein Nesse
25.04.2015 ALAG-1 Bortemøte mot Øvrevoll Hosle på DNB Arena Hosle i 2. serierunde
Imorgen kl. 1600 er damene klar for å møte Øvrevoll Hosle som spilte uavgjort borte mot Kongsvinger i seriestarten forrige helg. Følg / SE kampen Livestream !
Jostein Nesse
22.04.2015 ALAG-1 4-0 over Fyllingsdalen og komfortabelt videre til 2. runde i NM
Med 2 scoringer av Emilie og 1 av Ingrid på 8 min midt i første omgang var bortekampen i 1. cuprunde på Varden langt på vei avgjort. Et teknisk bra FKF skapte få sjanser og truet aldri seieren etter det første kvarteret
Jostein Nesse
19.04.2015 ALAG-1 2-2 hjemme mot Fart - spillerne og trenerne var litt skuffet
Årets 1.div.kvinner er igang. Siste kamp mot 1.div. motstander var borte mot Fart for 6 måneder siden. Den endte med tap 3-0. At jentene er skuffet etter uavgjort hjemme mot Fart på lørdag, sier litt om ambisjoner og forventninger.
Jostein Nesse
12.04.2015 ALAG-1 Slutt på treningskamper - på lørdag skal det endelig bli "Fart" i sakene
Det er tøff konkurranse om å komme både i start-11'er og kamptropp for årets 1.div.stall på 21 veltrente spillere. Samhold og humør er imidlertid på plass, selv om det ble tap 1-5 for Åsane G99 søndag formiddag.
Jostein Nesse
06.04.2015 Gratulerer til Åsane Herrer med et sterkt comeback til 1.div. og OBOS-ligaen
Resultatet ble til slutt hele 5-0 foran 1011 betalende tilskuere i kamp nr. 1000 - Takk til OBOS som sponset A-laget med 20 kampbilletter
Jostein Nesse
22.03.2015 Åsane Fotballfestival 2015 blir en Bendit Fotballcup
Årets fotballfestival feirer 10 års jubileum og blir en av 4 Bendit Cup turneringer i Hordaland i 2015. Aktuelle dager er 7.-8. november og 14.-15. november. Vår nestleder Kjell Arne Gjerde har vært på kick-off i helgen med Odd Bjørn Hjelmeseth og Frode Grodås fra Bama
Jostein Nesse
21.03.2015 ALAG-1 Ny seier mot et 2. div.lag. Denne gang 5-1 over Fana på Nesttun kunstgress
Fredag kveld var Fana motstander. Kampen endte med en solid 5-1 seier etter scoringer av Sigrid Johansen (2), Helene Magnussen, Karen Hallingstad og Julie Vik
Jostein Nesse
14.03.2015 ALAG-1 4-2 seier over Kaupanger i treningskamp på Myrdal kunstgress
Lørdag 14. mars møtte vi et velspillende Kaupanger-lag (2.div.) til treningskamp i et strålende vårvær. Målene ble scoret av Helene Magnussen, Katrine Aakvik, Tea Berteig og Stine Rygel
Jostein Nesse
11.03.2015 Vi møter Fyllingsdalen i NM kvinner 1. runde
Første runde NM vil gå 22. april og trekningen er nå foretatt. For våre damer blir det et nytt møte med Fyllingsdalen (2.div.). Mandagens treningskamp på Varden endte med 3-1 seier til oss.
Jostein Nesse
21.02.2015 ALAG-1 Seier 4-1 over Arna Bjørnar i treningskamp på Garnes idag
God prestasjon og godt resultat selv om AB ikke stilte med sitt sterkeste mannskap. Flere av våre spillere vist mye positivt i et lag med god struktur og banens beste var vår kaptein Sandra Sletten.
Jostein Nesse
21.12.2014 Velkommen til Bergen Fotballfestival 3. januar 2015 i Vestlandshallen
Få med deg den store fotballturneringen for ungdom live lørdag 3. januar kl. 0800 til 2140. Dette blir kick-off for en ny og spennende fotballsesong
Jostein Nesse
17.09.2014 Fotballfritidsordning kun for jenter
Fotball for jenter, dans, teater. 2-7 klasse. Nå begynner FFO for jenter å fylles godt opp. Har fortsatt plass til flere.
Hedda Haugland Duffy
07.09.2014 Klart for Sport 1 Åsane Fotballfestival 8.-9. november i Vestlandshallen - PÅMELDING INNEN 12. OKTOBER
Denne helgen blir det ekstra fotballfest og 5er fotball for jenter og gutter 6-12 år, når 10 års jubileum for Fotballfestivalen markeres bl.a. med flunkende nytt kunstgressdekke i hallen
Jostein Nesse
16.08.2014 ALAG-1 Sterk seier 1-0 borte mot Kongsvinger etter solid laginnsats
Siri Jokstad og Marielle Tøsse ble kåret til dagens Åsane-spillere. Ellers honnør til Synne Brudvik for en kanonscoring og hele laget for å holde nullen og ta med seg 3 viktige poeng hjem via grensehandel i Sverige..
Jostein Nesse
10.08.2014 ALAG-1 Tap 3-1 for et godt Urædd-lag i Idrettsparken idag
Etter en god siste halvtime i 1.omgang med spektakulær utligningsmål av Helene "Gullfot" Magnussen så ble et sommer-styrket Urædd-lag for sterke i 2. omgang og kunne fortjent ta med seg alle 3 poeng hjem til porselenbyen Porsgrunn
Jostein Nesse
05.08.2014 ALAG-1 Høstsesongen innledes idag med treningskamp mot Fyllingsdalen
Damene våre har trent godt både i sommerferien og etter at fellestreningene startet 25. juli under ledelse av ny hovedtrener Trond Erik Markussen og trener Erik Goedknegt.Idag møter laget Fyllingsdalen til kamp i Åsane Idrettspark kl 1900
Jostein Nesse
28.06.2014 ALAG-1 Viktig hjemmeseier 3-1 over Fart - vinnerviljen var på plass igjen
I hovedtrener Eirik Fjeldstads siste kamp før han trapper ned så viste damene våre nok vinnervilje og frekkhet til å ta 3 velfortjente poeng. Med en svært redusert spillertropp klarte vi å stille 11 tilgjengelige A-lagsspillere fra start. 3 positive jenter fra U-stallen stilte på benken med mindre enn 24 timers varsel.
Jostein Nesse
26.06.2014 A-laget møter Fart hjemme på Myrdal i siste kamp før sommerferien
Lørdag kl 1400 er det kommer Fart til Åsane Idrettspark med ambisjoner om å hente med seg poeng hjem til Vang på Hedmarken. Damene våre er veldig sugen på å revansjere siste hjemmetap. Møt opp og gi din støtte.
Jostein Nesse
26.06.2014 Årsmøte Åsane Fotball Damer 2014 - utsatt til 14. august
Årsmøtet er allerede utsatt et par måneder grunnet ferdigstillelse av regnskap 2013, som var et godt økonomisk og sportslig år for klubben. Med for få fremmøtte til dagens årsmøte har styret fastsatt ny dato over sommerferien
Jostein Nesse
24.06.2014 Trond Erik Markussen overtar som hovedtrener for A-laget
Etter at Eirik Fjeldstad har sagt opp sin stilling vil assisterende trener overta som hovedtrener etter sommerpausen
Jostein Nesse
24.06.2014 Eirik Fjeldstad har sagt opp sin stilling som A-lagstrener
Grunnet totalbelastning med hovedtrenerengasjement, full stilling i skoleverket og familieforpliktelser har Eirik valgt å trekke seg fra engasjementet i ÅFD. Lørdagens kamp mot Fart blir hans avskjed med laget.
Jostein Nesse
23.06.2014 ALAG-1 Tap 5-0 borte mot Lyn på lørdag - ferdig med å deppe nå
Synne Brudvik og hennes lagvenninner presterte bra i 1. omgang, men med manglende marginer og stang ut ble det til slutt et nytt tap med store sifre av et lag bak på tabellen. Jentene trenger å "reise kjerringa" skikkelig når Fart kommer på besøk til Myrdal kommende lørdag.
Jostein Nesse
08.06.2014 ALAG-1 1.div.kvinner Åsane - Øvrevoll/Hosle 2. pinsedag kl 1500 på Myrdal
Ambisiøse Øvrevoll/Hosle ønskes velkommen til Åsane Idrettspark for første gang. Møt frem og støtt Åsane-damene. De er revansjelystne etter forrige helgs skrell på andre siden av Eidsvågstunellen
Jostein Nesse
01.06.2014 ALAG-1 En porsjon fotballjuling og 6-0 tap for topplaget fra Sandviken på en nesten helsvart dag
Strategien var offensiv med ny formasjon 3-5-2, men Sandviken svarte med enda mer dristig offensiv satsing og lykkes med både taktikk og samhandling. Idag slet våre damer både med tempo og presisjon. Det ble mye løping etter ball og knapt en sjanse ble skapt mot suverene Sandviken-damer
Jostein Nesse

E-post: post@aafd.no
Kontonummer: 3632.54.81174
Organisasjonsnummer: 982 607 833
Kontoradresse: Åsane Senter 58, Vestlandshallen, 5116 Ulset

Attraktiv - Engasjert - Inkluderende

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift